Стендові дослідження ефективності інгібіторів корозії з використанням методу лінійної поляризації (LPR) - Вишневський, Р. М.; Григораш, В. В.; Хом’як, Л. Б.; Литвин, Б. Л.; Дранчук, М. М. (Scientific Bulletin of Ivano-Frankivsk National Technical University of Oil and Gas, 2009)
Описано результати впровадження стендових досліджень інгібіторів корозії за методом лінійної поляризації (LPR) у лабораторних та промислових умовах ВАТ "Укрнафта".