Аналіз потенційної ресурсної бази для диверсифікації джерел та шляхів постачання природного газу в Україну - Дзьоба, О. Г. (Scientific Bulletin of Ivano-Frankivsk National Technical University of Oil and Gas, 2009)
Розглядаються питання щодо оцінки поточного стану та проаналізовано тенденції до зміни запасів газу в основних газовидобувних регіонах світу. Проведено оцінювання ресурсного потенціалу і технологічної інфраструктури окремих країн, що є потенційними постачальниками газу в Україну з використанням LNG- та CNG-технологій