Санітарно-гігієнічна характеристика умов праці електрозварювальників при спорудженні магістральних газопроводів - Куровець, Я. В.; Семчук, Я. М. (Scientific Bulletin of Ivano-Frankivsk National Technical University of Oil and Gas, 2009)
Наведено санітарно-гігієнічну характеристику умов праці електрозварників у процесі спорудження магістральних газопроводів. Розглядаються хімічні, фізичні та психофізіологічні чинники, що впливають на організм людини.